Wie en wat is Chantie’s reizen en interesses?

Reizen heeft altijd al in mijn bloed gezeten. Niet voor niets heb ik een twee-jarig Toerisme opleiding gedaan. Daar doe ik nu niets meer mee, maar reizen is nog steeds mijn passie. Door omstandigheden ben ik zo’n twee jaar geleden pas begonnen met verre reizen te maken, maar nu heb ik wel echt de smaak te pakken. Verder heb ik schrijven altijd al erg leuk gevonden om te doen. Op mijn verre reizen hield ik dagelijks een dagboek bij en op deze verhalen kreeg ik allemaal positieve en leuke reacties, dus ik dacht daar wil ik meer mee doen. En zo is “Chantie’s reizen en interesses” geboren.

Dit blog zal dus hoofdzakelijk over reizen gaan, voor dit jaar heb ik een aantal leuke bestemmingen in het verschiet, maar omdat ik me niet helemaal op het reizen wil vastpinnen en misschien ook eens een zijdelings uitstapje maakt, heb ik de naam van mijn blog wat breder getrokken.

Binnenkort zal ik eerst enkele iets oudere blogs van mij die op mijn vorige site staan, redigeren en hier plaatsen, om daarna vol op stoom al mijn ideeƫn die nu nog voor een groot gedeelte in mijn hoofd zitten, met jullie te delen.

Dus stay tuned!! šŸ™‚

 

November 2013